Beleggen in goud

Het alternatief voor het investeren in aandelen of valuta op de beurs is natuurlijk het beleggen in grondstoffen zoals goud. Al duizenden jaren wordt goud gezien als een goede belegging waarmee je bijvoorbeeld veilig een crisis door kunt komen. In de vele jaren dat beleggers al investeren in goud is de waarde eigenlijk alleen maar gestegen.

Natuurlijk zijn er de ups en downs op de korte termijn en dit zijn voor vele beleggers ook interessante momenten om goud te kopen of te verkopen op de beurs, maar op de lange termijn is de waarde van goud gigantisch gestegen. Goud is daarmee een goede belegging en kan gezien worden als alternatief voor bijvoorbeeld een spaarrekening.

Waarom zou je akkoord gaan met die procent rente in een jaar terwijl goud soms wel 20% stijgt op jaarbasis. En de winsten kunnen nog veel groter zijn als je belegt via CFD websites. Zoals ook op onze voorpagina genoemd zijn dit de sites waarmee je met hefbomen kunt investeren. Zo beleg je met enkele honderden euro’s in goud maar kun je grote winsten behalen door gebruik te maken van de hefboom.

De beste sites om in goud te beleggen:

Wij hebben ervaring met de hierboven genoemde sites en kunnen garanderen dat je hier altijd op een eerlijke en veilige manier wordt uitbetaald. Miljoenen beleggers maken gebruik van deze CFD websites en vele online beleggers verdienen hier hun brood mee.

Wil je dus ook beginnen met beleggen in goud dan doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen. Je kunt altijd oefenen met credits zodat je precies kunt leren hoe alles werkt. Denk je dat je er klaar voor bent dan kun je met een laag bedrag beginnen te beleggen en dit langzaam opbouwen. Dit is helemaal aan jou.

Denk eraan dat sites als eToro en Plus500 websites zijn waar je in CFD’s handelt. CFD’s zijn producten met hefboomeffect en kunnen leiden tot het verlies van je gehele eerste storting. Handelen in CFD’s kan voor jou ongeschikt zijn, dus zorg ervoor dat je alle risico’s die eraan verbonden zijn begrijpt.